It KWeC-hûs

It KWeC-hûs is vanaf juli 2011 het kantoor geworden van KWeC. Door de enorme groei van ons cursusorganisatiebedrijf KWeC hebben we de keuze gemaakt om de inmiddels zeer geliefde trainingslocatie om te bouwen tot een fijne werkplek voor onszelf. Ook het kantoor van Leergoed BV i.o. is hier nu gevestigd. Leergoed is het bedrijf dat de materialen ontwikkelt en verkoopt van de door Carine Manderfeld ontwikkelde KWeC-methodiek, een multisensoriële spellingmethodiek.

Vergadercafé ‘It KWeC-hûs’ heeft tot en met juni 2011 zijn dienst bewezen als onze eigen trainingslocatie in Hitzum. Nadat we begonnen waren in het dorpshuis in Hitzum, hebben we in 2005 de oude Openbare School gekocht, die al omgebouwd was tot café. Dit café hebben wij van top tot teen gestript aan de binnenkant en met veel liefde en zorg weer ingericht.

Het resultaat mag er zijn, want zowel de trainers als de cursisten waren altijd erg enthousiast over onze locatie. De combinatie van het landelijke uitzicht met daarbij de geweldige verzorging van Heinz werden bij elke evaluatie weer geprezen.

Nadat onze basis als cursusorganisatie gelegd was, heeft KWeC zijn vleugels uitgeslagen naar de rest van Nederland. Ook daar nemen we geen genoegen met zomaar een locatie en durven we met trots te zeggen dat we de kwaliteit die men hier in ons KWeC-hûs gewend is gevonden hebben bij Van der Valk op 11 locaties tussen Assen tot Vaals.